0
Je winkelwagen
is leeg

appelsperen excel 300

We willen je graag van dienst zijn.  Vooral in het belang van je hond natuurlijk maar ook in het belang van je portemonnee. Dus helpen we je de juiste voerkeuzes te maken.
In deze tabel hebben we informatie over de samenstelling van verschillende merken en soorten diepvriesvoer naast elkaar gezet.

Goed idee: sponsor mee!

5procentSamen met uw aankoop bij Formidog kunt u ook een van deze goede (honden)doelen ondersteunen:

Maak een keuze tijdens het afrekenen. Wij doneren vervolgens 5% van uw orderbedrag netto aan deze organisatie.

Dat kost u helemaal niets en wij vinden het een goed idee!

Teek 'm Away!

Het voorjaar komt er aan. Fijn, maar pas op: Zodra het warmer wordt komen ook de teken uit hun winterslaap. Voor onze honden (en onszelf) betekent het dat we na een wandeling weer goed moeten controleren.

 

Voorkomen is beter dan genezen!

Een cliché maar oh zo waar. De ziekte van Lyme is verschrikkelijk. Ook voor je hond! Ieder  jaar worden er ruim 1 miljoen mensen door een teek gebeten, kun je nagaan hoeveel huisdieren de pineut zijn. Daarom kun je bij Formidog je eigen anti-tekenhalsbanden komen maken, van oersterk Paracord en kralen die gemaakt zijn van EM-X keramiek.

Dit keramiek is gebakken van met EM (Effectieve Micro organismen) geïntegreerde klei. Die micro-organismen worden daarna afgegeven va de vacht en de huid van de hond, De EM-X kralen zorgen ervoor dat de hond minder aantrekkelijk wordt voor teken en vlooien en dus minder snel gebeten zal worden. De kralen zijn veilig en ook geschikt voor honden met allergieën. Ze zijn zelfs veilig voor pups. Dus geen druppels, tabletten of chemicaliën, maar een leuke geknoopte band (in je favoriete kleuren) met veilige kralen.

 

teekm


Maak je eigen halsband!

Op drie avonden in maart organiseert Formidog, in samenwerking met Marisa van Schendel, een ouderwets gezellige knoop-en-knutselavond waarop je zelf een anti-tekenhalsband voor je hond(en) kunt knopen. Marisa neemt de materialen mee, geeft instructies en helpt waar nodig.
De kosten zijn €10,00 per persoon per avond. Daarvoor krijg je koffie, thee, lol en gezellgheid en ga je naar huis met een mooie halsband en veel inspiratie.

Wanneer je meer halsbanden wilt maken kan dat ook. Hiervoor betaal je op de avond €8,- materiaalkosten per halsband bij.

Vul in en doe mee!

[forms ID=9]